Afstudeercadeau.nl is wegens vakantie gesloten van 15 juli t/m 20 augustus.

Bestellingen voor Karakters van Metaal en Barglobes worden na 20 augustus verzonden.

Overige bestellingen hebben mogelijk een langere levertijd.  


Indien u graag contact op wilt nemen dan zijn wij bereikbaar via de email:  info@afstudeercadeau.nl

Barglobes

In de 17e eeuw maakten houtdraaiers en fijnmeubelmakers van globes kostbare interieurstukken: de barglobes. De rijke koopmannen van die tijd hadden vaak zo’n barglobe in hun woning staan. Onze barglobes zijn handgemaakte reproducties van deze globes uit de 17e eeuw. Wanneer de barglobe gesloten is ziet u dan ook de wereld zoals hij toen was. De barglobe kan worden geopend via het handvat dat is bevestigd aan de meridiaan. In de bol is ruimte voor meerdere flessen en glazen. De barglobe zal indruk maken op vrienden en familie en vormt het chique middelpunt van een gezellige avond.


Maak uw cadeau Persoonlijk!


Personalisering Vloermodel:

De personalisering bestaat uit een gegraveerd messing plaatje (koperkleurig 80x40 mm), deze kan bevestigd worden op op een plaats naar keuze.

Bijvoorbeeld op de bodemplaat of in de bol van de globe.

 

Personalisering tafelmodel:

De personalisering bestaat uit een gegraveerd messing plaatje (koperkleurig 80x40 mm)  of een gegraveerd flexibel plaatje (goud- of zwartkleurig, 80x40 mm).

Kiest u voor een hard messing gravering dan is bevestiging in de bol van de globe mogelijk (enkel zichtbaar bij een geopende globe).

Daarnaast kan bij het tafelmodel ook gekozen worden een gegravaeerd flexibel plaatje (goud- of zwartkleurig).

Het flexibele plaatje is zeer dun en buigbaar. Deze is voorzien van een metalen laag waar de gravering in wordt geplaatst. Dit is een nieuwe techniek om bevestiging op bolle of holle voorwerpen mogelijk te maken.
De gravering is flexibel en kan dus mooi worden bevestigd op de bolle kant van de globe (buitenkant op de kaart) of holle binnenkant van de bol (enkel zichtbaar bij een geopende globe).

 

NB: De personalisatie kan bij spoed ook worden nagezonden. De barglobe kan dan dezelfde dag worden verzonden. 

De personalisering kan bevestigd worden op een plaats naar keuze en wordt om deze reden los meegeleverd.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina