Afstudeercadeau.nl is wegens vakantie gesloten van 15 juli t/m 20 augustus.

Bestellingen voor Karakters van Metaal en Barglobes worden na 20 augustus verzonden.

Overige bestellingen hebben mogelijk een langere levertijd.  


Indien u graag contact op wilt nemen dan zijn wij bereikbaar via de email:  info@afstudeercadeau.nl

FAQ

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestellingen onder de 50 euro bedragen 1,95 euro. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis bezorgd. Voor verzendingen buiten Nedeland geldt een aangepast verzendtarief.

Wat is de levertijd?
De levertijd is afhankelijk van het cadeau dat u bestelt. Sommige cadeaus worden op bestelling speciaal voor u gemaakt, andere kunnen meteen worden verzonden. Per product staat op de productpagina een indicatie van de levertijd. Mocht u vragen hebben over de levertijd van een specifiek product dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen uw vraag  zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Op welke manier kan ik betalen?
iDeal

Bij een betaling via iDeal betaalt u in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Wanneer u klikt op de iDeal-betaalknop kunt u uw bank selecteren. Vervolgens wordt u automatisch doorgestuurd naar de inlogpagina van uw eigen bank. Wanneer u uw inloggegevens heeft ingevuld ziet u de betaalopdracht al klaar staan. Als u akkoord gaat wordt het bedrag direct van uw rekening afgeschreven en de webwinkelier krijgt het bericht dat de bestelling is betaald.

Vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling ontvangt u nadat uw bestelling is verwerkt een bevestigings e-mail met uw persoonlijke ordernummer en de prijs. U maakt zelf dit bedrag over naar IBAN NL55ABNA0485876256 ten name van Afstudeercadeau te Rotterdam. dit o.v.v. het ordernummer.

De bestelling wordt binnen 2 werkdagen na het ontvangen van uw betaling verzonden. Houd bij het overboeken van uw vooruitbetaling rekening met een overboektijd van 3 tot 5 werkdagen.

Herroepingsrecht en Retourneren
U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aangeven het product te willen retourneren. Vervolgens heeft u niog 14 dagen de tijd het product retour te sturen (onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelije staat). Wij stellen het op prijs als u het product, indien mogelijk, in originele verpakking retourneert.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen doorgaans niet geretourneerd worden (deze vallen onder art. 10 van de lagemene voorwaarden).

Kosten voor retour zijn, mits anders overeengekomen, voor eigen kosten.

crediteren aankoopbedrag:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Retourformulier

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan onze klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail of telefonisch. Onze medewerkers van de klantenservice zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Telefonisch: 06 18 08 00 65

klachtenformulier

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (naam webshop) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.