Onze webshop is momenteel gesloten.

Wij wensen u een gelukkig en gezond 2022!


Nieuws

 

11 april 2014 - Nieuwe collectie barglobes en karakters van metaal beschikbaar!Afgestudeerde

Vanaf vandaag is het aantal barglobes en karakters van metaal verder uitgebreid! Kortom nu nog meer ludieke cadeaus beschikbaar op de shop. Daarnaast zijn er nu tevens diverse globes en beeldjes in de aanbieding. Veel shop plezier gewenst. En kom je er even niet uit of heb je advies nodig om tot een leuke keuze te komen? Bel ons dan gerust. We helpen je graag.

Met vriendelijke groet,

Carlijn - AfstudeerCadeau.nl

Archief - Afstudeercadeau.nl vanaf vandaag officieel geopend

Vanaf vandaag is onze volledig vernieuwde website officieel geopend. De nieuwe website biedt meer gebruiksgemak en een nog beter aanbod aan afstudeercadeaus. Voor elke afstuderende student is op deze site een passend cadeau te vinden. Kijk voor voorbeelden en inspiratie bijvoorbeeld eens bij de barglobes, een zeer geliefd cadeau bij elke student!

Op de nieuwe site is het ook mogelijk om een speciaal cadeau te zoeken per studierichting. Zoekt u een cadeau voor een geneeskundestudent? Dan kunt u wellicht als ludiek cadeau een origineel beeldje van een arts als geschenk aanbieden.

Om de lancering van onze nieuwe website te vieren, zijn enkele producten extra aantrekkelijk geprijsd. Uiteraard mag daarbij ook onze bestseller niet ontbreken. Dit ludieke beeldje van een afgestudeerde student, is nu voor nog geen 55 euro via deze website te bestellen en wordt nog dezelfde dag naar u verzonden.

Met vriendelijke groet,

Carlijn - AfstudeerCadeau.nl