Onze webshop is momenteel gesloten.

Wij wensen u een gelukkig en gezond 2022!


Maak uw afstudeercadeau extra persoonlijk!

Op afstudeercadeau.nl kunt u bijna alle cadeaus van een persoonlijk tintje laten voorzien. Een persoonlijke tekst laten graveren of een cadeau op basis van een foto van de afgestudeerde? Het is allemaal mogelijk.

Hieronder volgt een kleine greep uit ons assortiment van afstudeercadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden. Wilt u een ander cadeau laten personaliseren? Neem dan zeker contact met ons op.

 

Antieke stadskaart met uitsnede in het passepartout

StadskaartWanneer u een stadskaart besteld van de stad waarin de afgestudeerde heeft gestudeerd, kunt u dit extra persoonlijk maken door in het passepartout een mooie tekst te laten zetten met een persoonlijke boodschap voor de afgestudeerde. De tekst wordt handmatig in het passepartout geplaatst voor een extra mooi afgewerkt resultaat. 

 

 

Kristal op basis van uw eigen foto

KristalHeeft u een mooie foto van de afgestudeerde? Laat deze dan in kristal afbeelden. Op basis van de foto die u aanlevert, wordt een kristal gemaakt met honderdduizenden puntjes voor een zo getrouw mogelijke weergave. Dit cadeau zal een sieraad zijn in de woonkamer van de afgestudeerde. Naast de foto kunt u een persoonlijke tekst laten plaatsen om het geheel helemaal af te maken.

 

 

 

Gegraveerde champagneglazen

GlazenOnze set champagneglazen is een echte afstudeerklassieker en misschien wel een van de meest stijlvolle cadeaus om te geven. In de champagneglazen kunt u een boodschap laten graveren, bijvoorbeeld de afstudeerdatum en de titel van de afgestudeerde. Per glas kunt u een andere tekst laten graveren. Naast champagneglazen is het ook mogelijk om wijnglazen te laten graveren. Proost! 

 

 

 

 

Luxe pennen met gravure

Pennenset

De pennen die u vindt op afstudeercadeau.nl zij ideaal voor het ondertekenen van diploma’s, of het uitoefenen van een doktershandschrift. Om het cadeau extra persoonlijk te maken kunt u ervoor kiezen om de pen te laten graveren. Bij de bestelling kunt u direct de gewenste tekst invullen, zoals de naam van de afgestudeerde. Verder kunt u eventueel kiezen voor een bepaald lettertype en kunt u aangeven of de ontvanger links- of rechtshandig is (dit i.v.m. de leestbaarheid van de gravure tijdens het schrijven).

 

 

 \Bent u op zoek naar een ander cadeau? Kijk dan eens in het menu aan de linkerzijde wat de mogelijkheden zijn. Per product staat aangegeven of wij dit kunnen personaliseren. Mocht u speciale wensen hebben, dan maken we graag een offerte op maat.