Afstudeercadeau.nl is wegens vakantie gesloten van 15 juli t/m 20 augustus.

Bestellingen voor Karakters van Metaal en Barglobes worden na 20 augustus verzonden.

Overige bestellingen hebben mogelijk een langere levertijd.  


Indien u graag contact op wilt nemen dan zijn wij bereikbaar via de email:  info@afstudeercadeau.nl

Tips voor een leuk afstudeercadeau

Afstuderen is een bijzondere gelegenheid voor elke student. Daarom is het van belang om hier een passend cadeau bij te vinden. Op deze pagina vind u een aantal tips die van belang zijn bij het kiezen van een mooi afstudeercadeau. Mocht u nog steeds twijfelen over het cadeau, dan kunt u contact met ons opnemen (010 - 341 55 11) of vul het contactformulier in waarna wij u persoonlijk kunnen helpen bij de juiste keuze van het perfecte cadeau.

  • Afstuderen doe je maar één keer in je leven, daarom is het van belang om een cadeau te geven dat blijvend is. Hierdoor zal de afgestudeerde zich dit speciale moment blijven herinneren. Kies dus voor een cadeau dat de afgestudeerde bijvoorbeeld in zijn huis of op zijn nieuwe werkplek kan neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan een barglobe of een ludiek karakter van metaal. Diverse cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden!

  • Het is altijd leuk om een cadeau te geven dat de student herinnert aan zijn of haar studie. Dit laat zien dat je aandacht aan het cadeau hebt besteed en de prestatie van de afgestudeerde waardeert. Speciaal hiervoor hebben wij originele metalen beeldjes die een beroep uitbeelden zoals arts, advocaat of manager.

  • Als alternatief hierop is het ook een erg leuk idee om een cadeau te geven dat gerelateerd is aan de studiestad van de afgestudeerde. Omdat een afgestudeerde na het afronden van zijn of haar studie vaak vertrekt uit zijn of haar studentenstad is het extra leuk om een studiestad gerelateerd cadeau te geven. Kies bijvoorbeeld voor een ingelijste kaart van de stad waar de student gestudeerd heeft. In ons assortiment hebben wij op bestelling gedrukte en ingelijste stadskaarten van bijvoorbeeld Groningen, Rotterdam, Amsterdam en vele andere steden.

  • Cadeaus geef je samen. Wanneer je samen met je vriendengroep, jaarclub of familie een cadeau koopt voor een afgestudeerde, voorkom je dat iemand veel kleine prullaria ontvangt. Doordat iedereen meedoet aan het cadeau, kun je één groot cadeau kopen waar de afgestudeerde echt iets aan heeft. Speciaal voor jaarclubs hebben we een aparte pagina. Klik hier voor meer informatie!

Met vriendelijke groet,

Carlijn - AfstudeerCadeau.nl