Afstudeercadeau.nl is wegens vakantie gesloten van 15 juli t/m 20 augustus.

Bestellingen voor Karakters van Metaal en Barglobes worden na 20 augustus verzonden.

Overige bestellingen hebben mogelijk een langere levertijd.  


Indien u graag contact op wilt nemen dan zijn wij bereikbaar via de email:  info@afstudeercadeau.nl

De mooiste vrouwelijke afstudeercadeaus

Bent u op zoek naar een origineel afstudeercadeau voor een vrouw? Dan bent u bij Afstudeercadeau.nl aan het juiste adres. Op onze website vindt u originele en klassieke cadeaus die geschikt zijn voor elke vrouwelijke afgestudeerde.

Afstudeerwijn

Een afstudeerkado moet klasse uitstralen omdat het een belangrijke periode markeert in het leven van de student. Afstuderen is niet iets wat je zomaar even doet. Elke afgestudeerde zal kunnen meepraten over lange nachten doorstuderen, hard blokken voor de tentamens en uiteindelijk ploeteren op de afrondende scriptie. Voor deze inspanningen heeft de afstuderende student dan ook een mooi geschenk verdiend.  Afstudeercadeau.nl biedt vele mogelijkheden om de afgestudeerde een onvergetelijke herinnering te bezorgen.

Op onze website hebben wij een speciaal aanbod voor u geselecteerd van prachtige afstudeercadeaus voor elke vrouw. In dit aanbod vindt u een heerlijk afstudeerwijntje, horloges van Morgan en nog veel meer producten.

Daarnaast vindt u in de productcategorieën aan de linkerzijde cadeaus die zowel geschikt zijn voor mannen als voor vrouwen. Heeft u nog geen idee wat u voor geschenk wilt geven? Laat u dan inspireren door te kiezen voor een cadeau dat specifiek is afgestemd op de studie of studentenstad van de afgestudeerde. Een oude stadskaart van de studentenstad zal zeker een centrale plaats krijgen in de woning van de afgestudeerde als dierbare herinnering aan die mooie studententijd.

Afstudeercadeau.nl houdt zich reeds sinds 2005 bezig met het verzorgen van zowel originele als traditionele afstudeerkado's. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste cadeaus geselecteerd en weten wij zeker dat een afgestudeerde uw afstudeercadeau enorm zal waarderen.

Voor het aanbod van onze cadeaus werken we alleen samen met de beste en meest betrouwbare leveranciers waardoor kwaliteit verzekerd is. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw cadeau? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Ook met vragen over de verschillende cadeaus kunt u uiteraard bij ons terecht.

Veel plezier bij het uitkiezen van een passend geschenk!

Afstudeercadeau.nl